MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nadtopiony lub żółty tłuszcz....
fot. pixabay.com

Takie są oznaki nieświeżego mięsa. Zobacz, po czym rozpoznać zepsute mięso!

Nadtopiony lub żółty tłuszcz.

Tłuszcz znajdujący się po zewnętrznej stronie mięsa powinien być biały, natomiast ten wewnątrz - szarawy. W świeżym mięsie tłuszcz jest zwarty i łatwo go odciąć. Wszelkie odstępstwa od tej reguły, powinny nas skłonić do zastanowienia się nad zakupem.

Zobacz również

Liderzy naszej grupy poskromieni. Obrońca bohaterem Turcji. Szaleństwo w Lipsku

Liderzy naszej grupy poskromieni. Obrońca bohaterem Turcji. Szaleństwo w Lipsku

Wygrali i poznali przyszłych rywali. Z kim zagrają Świątek oraz Hurkacz?

Wygrali i poznali przyszłych rywali. Z kim zagrają Świątek oraz Hurkacz?

Polecamy

Jaki french jest teraz modny? Tylko ten z żółtymi końcówkami

HIT DNIA
Jaki french jest teraz modny? Tylko ten z żółtymi końcówkami

Najlepsza sałatka z brokułami i kurczakiem. Poznaj pomysł na zdrowy lunch

HIT DNIA
Najlepsza sałatka z brokułami i kurczakiem. Poznaj pomysł na zdrowy lunch

Koniec z ograniczeniami bezpłatnych leków dla seniorów. Nowa lista darmowych leków

Koniec z ograniczeniami bezpłatnych leków dla seniorów. Nowa lista darmowych leków