MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dr Anna Żołnierczyk z Katedry Chemii Wydziału Nauk o...
fot. materiały prasowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Jak smakują owady? Pieczone karaczany i prażone larwy są zdrowe

Dr Anna Żołnierczyk z Katedry Chemii Wydziału Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Chełmku, (9.06-15.06.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Chełmku, (9.06-15.06.2024)

Przegląd tygodnia od 9.06 w Pobiedziskach

NOWE
Przegląd tygodnia od 9.06 w Pobiedziskach

Polecamy

Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach

HIT DNIA
Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach

Ała, parzy! Dlaczego kobiety lubią gorętsze prysznice niż mężczyźni?

Ała, parzy! Dlaczego kobiety lubią gorętsze prysznice niż mężczyźni?

Kruche ciastka z pistacjami do mocnej kawy. Rozkosz do ostatniego okruszka

Kruche ciastka z pistacjami do mocnej kawy. Rozkosz do ostatniego okruszka